Dugoročni klijenti i rezultati
Logo bijeli

Pregled ključnih klijenata u protekloj godini (abecednim redom)Strateško savjetovanje, komunikacija na digitalnim kanalima i medijski treninzi


Adris grupa

Adris grupa jedna je od vodećih hrvatskih i regionalnih tvrtki čije se poslovanje temelji na trima osnovnim granama - turizmu, zdravoj hrani te osiguranju. Turističkom strateškom poslovnom jedinicom upravlja Maistra, a zdravom hranom Cromaris. Početkom 2014. godine Adris grupa postala je većinskim vlasnikom najstarije hrvatske osiguravateljne kuće - Croatia osiguranje.

Suradnja Adris grupe i Madison Consultinga traje već niz godina tijekom kojih Madison pruža usluge strateškog upravljanja komunikacijama, savjetodavnu podršku pri implementaciji ključnih projekata te medijske treninge za menadžment. Madison je zadužen i za kreiranje i provođenje online komunikacijske strategije te upravljanje komunikacijom Adris grupe na društvenim mrežama.

Logo bijeli
Cc hbc

Strateška podrška u odnosima s javnošću te upravljanju i komunikaciji na digitalnim kanalima


Coca-Cola HBC Hrvatska

Coca-Cola HBC Hrvatska članica je skupine Coca-Cola HBC koja posluje u 28 država i opskrbljuje 615 milijuna potrošača. Glavni je i ovlašteni punioničar i distributer napitaka tvrtke The Coca-Cola Company koja u Hrvatskoj posluje od 1968. godine, a posjeduje jednu od najraznovrsnijih i najprodavanijih ponuda među proizvođačima pića u Hrvatskoj.

Suradnja uključuje strateško upravljanje komunikacijom klijenta te savjetodavnu i operativnu podršku pri implementaciji ključnih projekata. Među projektima su obrazovni programi Raise the Bar i Coca-Colina podrška mladima. Agencija pruža podršku i u provedbi projekta Svijet bez otpada. Operativna podrška u provedbi ovih projekata uključuje i upravljanje komunikacijom tvrtke na digitalnim kanalima i društvenim mrežama.

 

Cc hbc
Bijelii